Përgatitje natyrale, mbështetje

per diabetikët

Përgatitje natyrale, mbështetje për diabetikët

Një shtesë ushqimore natyrale e zhvilluar në Izrael

Insulinë

Nxit rritjen e nivelit te insulinës në qarkullimin e gjakut

Dëshira për glukoze

Redukton dëshirën për glukoze dhe karbohidrate të tjera

Metabolizmi bazal

Rrit nivelin ditor të metabolizmit bazal

Tretja

Përmirëson tretjen dhe metabolizmin

Niveli i glicemise në gjak

Siguron një nivel optimal dhe të ekuilibruar të glicemise ne gjak

Humbja e peshës

Ndihmon në humbjen e shëndetshme të peshës

Insulinë

Nxit kthimin e insulinës natyrale në qarkullimin e gjakut

Dëshira për sheqer

Redukton dëshirën për sheqerna dhe karbohidrate të tjera

Niveli i energjisë

Rrit nivelin ditor të energjisë

Tretja

Përmirëson tretjen dhe metabolizmin

Niveli i sheqerit në gjak

Siguron një nivel optimal dhe të ekuilibruar të sheqerit në gjak

Humbja e peshës

Ndihmon në humbjen e shëndetshme të peshës

PAS DISA MUAJ TË PËRDORIMIT, STATUSI LIPID PËRMIRËSOHET

Çfarë është CuraLin?

CuraLin është një suplement ushqimor 100% natyral i prodhuar për personat që duan të mbajnë një nivel normal të glicemisë në gjak duke shijuar aktivitetet e tyre të përditshme të jetës.

Çdo kapsulë CuraLin prodhohet sipas parimeve të Ayurveda, dhe është një ilaç mijëravjeçar i kombinuar me teknologjinë moderne.

Duke përdorur vetëm përbërës premium, ne kemi krijuar një produkt që është plotësisht i sigurt për shëndetin. Procesi i prodhimit kryhet sipas standardeve GMP dhe ISO 9001, ndërsa kontrollet e cilësisë të kryera nga institucione të pavarura konfirmojnë gjithashtu se produkti është i sigurt dhe i cilësisë së lartë.

CuraLin është bërë nga 9 përbërës natyralë. Vazhdoni më poshtë për të mësuar më shumë rreth formulës.

Filloni një jetë më të shëndetshme sot.

9 bimë mjekësore të rralla dhe të fuqishme mbledhur në një kapsulë të vetme

Rrënja e shafranit të Indisë
Shafrani i Indisë është përdorur për mijëra vjet në mjekësinë indiane dhe kineze për trajtimin e diabetit dhe në klimën tonë përdoret gjithnjë e më shumë si erëz ose si pjesë përbërëse e suplementeve natyrale bazuar në përfitimet kryesore të kësaj bime. Ai përmban një gamë të gjerë antioksidantësh. Shafrani është antiviral, antibakterial, antifungal, antikancerogjen dhe anti-inflamator. Është rritur në rajonet tropikale dhe subtropikale, dhe prodhuesi më i madh në botë i shafranit të Indisë është vetë India. Studime të shumta kanë treguar se përbërësi kryesor i shafranit kurkumin ka një efekt të dobishëm në më shumë se 500 sëmundje të ndryshme, studimet kanë vërtetuar se ka aftësinë për të ulur nivelet e glukozës dhe për të trajtuar komplikimet e diabetit.
Fruti i hidhur i pjeprit
Habitati i tij natyror është në Lindjen e Largët, Karaibe dhe Afrikën Lindore. Tradicionalisht është përdorur në trajtimin e ulçerës peptike, psoriasis, astmës, për trajtimin e infeksioneve të lëkurës, si dhe për rregullimin e problemeve me traktin gastrointestinal dhe hipertensionit, shekuj më parë. Për shkak të efektit të tij të dobishëm në trup në dekadat e fundit, ai është bërë gjithnjë e më i zakonshëm në dietën perëndimore dhe si një nga mënyrat natyrale për trajtimin e diabetit. Studimet e fundit klinike kanë vërtetuar se ka një efekt shumë të dobishëm në diabetin.
Fara e koprës greke
Fara e koprës greke rritet në Azi, Lindjen e Mesme dhe vendet evropiane. Në mjekësinë popullore është përdorur për të lehtësuar infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes, pasi bima ka efekte antimikrobike, antioksidante, antidiabetike dhe antitumorale. Farat e koprës greke ngadalësojnë përthithjen e karbohidrateve nga sistemi tretës, ndikojnë në shëndetin e florës, ndikojnë pozitivisht në rregullimin e peshës trupore, gliceminë dhe oksidimin e mëlçisë.
Fruti Amla
Fruti Amla rritet në të gjithë Azinë dhe Afrikën. Përdoret shumë shpesh në mjekësinë tradicionale lindore, veçanërisht në trajtimin e çrregullimeve të të ngrënit si kapsllëku, anoreksia, por edhe në procese të ndryshme inflamatore. Gjithashtu është vërtetuar të jetë efektive kundër kollës, hemorroideve, etheve dhe më shumë. Studimet klinike kanë konfirmuar se përbërësi aktiv i kësaj bime, tanioidi, vepron në qelizat e pankreasit dhe rikthen funksionin e tyre.
Gjethja e bimës Swertia
Kjo bimë rritet kryesisht në Himalaje dhe ka një shije shumë të hidhur. Në mjekësinë tradicionale përdorej për çrregullime në funksionimin e mëlçisë, por edhe për trajtimin e malaries. Ka të dhëna që zbulojnë përdorimin e saj të gjerë mjekësor në Indi, ku më pas kjo bimë shfaqet tek të dhënat farmakologjike në Britani dhe SHBA. Studimet klinike kanë vërtetuar se kjo bimë ka një efekt të drejtpërdrejtë në diabetin duke ndikuar në aktivizimin e qelizave të pankreasit, gjë që rezulton në sekretimin e insulinës, si dhe në uljen e përthithjes së glukozës nga sistemi tretës. Falë të gjitha këtyre vetive, është një nga përbërësit kryesorë të kapsulave natyrale CuraLin për diabetin.
Gjethja e Gimnemës së argjendtë
Gjendet kryesisht në zonën e Azisë Tropikale, Kinës, Gadishullit Arabik, Afrikës dhe Australisë. Në mjekësinë tradicionale përdoret në trajtimin e astmës, inflamacioneve të ndryshme dhe problemeve të syve. Është vërtetuar klinikisht se përbërësi i saj saponina lidhet me receptorët e shijes së ëmbël në gjuhë, duke penguar aktivitetin e tyre, dhe kështu duke arritur reduktimin e dëshirës për ushqimin e ëmbël, si dhe shumë suplemente ushqimore, roli i të cilëve është zëvendësimi i sheqerit. Përshpejton çlirimin e insulinës nga qelizat e pankreasit, si dhe përthithjen e karbohidrateve, duke mundësuar kështu një ndjenjë të zgjatur të ngopjes, e cila indirekt ndikon në rënien në peshë.
Rrënja e frutit Kutakit
Ndryshe mund ta quajmë "kutki nepaleze", ajo rritet në Himalaje, kryesisht mbi 3600 metra mbi nivelin e detit. Habitati i tij natyror është Nepali, por edhe India verilindore, Kina perëndimore, Butani dhe Mianmari verior. Në mjekësinë tradicionale Ayurvedic, ajo u përdor për të trajtuar një gamë të gjerë sëmundjesh si sëmundjet e mëlçisë dhe zemrës, ethet, sëmundjet e traktit urinar, të frymëmarrjes dhe gastrointestinale, sëmundjet e gjakut, për trajtimin e ekzemës së lëkurës, vitiligos dhe shumë më tepër. Studimet kanë vërtetuar se ka një efekt të dobishëm në diabetin.
Fruti i kumbullës Jambolan
Habitati natyror i kësaj bime është Amerika tropikale dhe Australia, dhe në kohët e lashta është përdorur për trajtimin e dhimbjeve të fytit, bronkitit, astmës, biliare, dizenterisë, ulcerave, si diuretik, për shërimin e plagëve, largimin e papastërtive nga gjaku dhe shumë më tepër. Gjatë 125 viteve të fundit të kërkimit, shumë kohë përpara zbulimit të insulinës, shkencëtarët arritën në përfundimin se farat e kumbullës jambolan ndihmojnë njerëzit me nivele të larta të sheqerit në gjak, gjë e cila më pas u vërtetua përmes studimeve, kjo është një nga arsyet kryesore që kjo bimë është përfshirë në suplementin e diabetit CuraLin. .
Lëvozhga e kanellës
Lëvozhgaa e kanellës është e njohur për përdorimin si erëz e domosdoshme në vendin tonë, rritet kryesisht në territoret e Sri Lankës dhe në pjesët jugore të Indisë. Në mjekësinë popullore lindore përdorej si ilaç për sëmundjet e frymëmarrjes, të tretjes dhe gjinekologjike. Dhe sot, studimet kanë treguar se ka një efekt të dobishëm edhe në diabetin. Kanella është vërtetuar se zvogëlon humbjen e peshës të shkaktuar nga diabeti, ul glukozën në gjak, ul LDL dhe rrit kolesterolin HDL dhe ka efekte të dobishme në neuropatitë dhe nefropatitë.
Previous slide
Next slide
Rrënja e shafranit të Indisë
Shafrani i Indisë është përdorur për mijëra vjet në mjekësinë indiane dhe kineze për trajtimin e diabetit dhe në klimën tonë përdoret gjithnjë e më shumë si erëz ose si pjesë përbërëse e suplementeve natyrale bazuar në përfitimet kryesore të kësaj bime. Ai përmban një gamë të gjerë antioksidantësh. Shafrani është antiviral, antibakterial, antifungal, antikancerogjen dhe anti-inflamator. Është rritur në rajonet tropikale dhe subtropikale, dhe prodhuesi më i madh në botë i shafranit të Indisë është vetë India. Studime të shumta kanë treguar se përbërësi kryesor i shafranit kurkumin ka një efekt të dobishëm në më shumë se 500 sëmundje të ndryshme, studimet kanë vërtetuar se ka aftësinë për të ulur nivelet e glukozës dhe për të trajtuar komplikimet e diabetit.
Fruti i hidhur i pjeprit
Habitati i tij natyror është në Lindjen e Largët, Karaibe dhe Afrikën Lindore. Tradicionalisht është përdorur në trajtimin e ulçerës peptike, psoriasis, astmës, për trajtimin e infeksioneve të lëkurës, si dhe për rregullimin e problemeve me traktin gastrointestinal dhe hipertensionit, shekuj më parë. Për shkak të efektit të tij të dobishëm në trup në dekadat e fundit, ai është bërë gjithnjë e më i zakonshëm në dietën perëndimore dhe si një nga mënyrat natyrale për trajtimin e diabetit. Studimet e fundit klinike kanë vërtetuar se ka një efekt shumë të dobishëm në diabetin.
Fara e koprës greke
Fara e koprës greke rritet në Azi, Lindjen e Mesme dhe vendet evropiane. Në mjekësinë popullore është përdorur për të lehtësuar infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes, pasi bima ka efekte antimikrobike, antioksidante, antidiabetike dhe antitumorale. Farat e koprës greke ngadalësojnë përthithjen e karbohidrateve nga sistemi tretës, ndikojnë në shëndetin e florës, ndikojnë pozitivisht në rregullimin e peshës trupore, gliceminë dhe oksidimin e mëlçisë.
Fruti Amla
Fruti Amla rritet në të gjithë Azinë dhe Afrikën. Përdoret shumë shpesh në mjekësinë tradicionale lindore, veçanërisht në trajtimin e çrregullimeve të të ngrënit si kapsllëku, anoreksia, por edhe në procese të ndryshme inflamatore. Gjithashtu është vërtetuar të jetë efektive kundër kollës, hemorroideve, etheve dhe më shumë. Studimet klinike kanë konfirmuar se përbërësi aktiv i kësaj bime, tanioidi, vepron në qelizat e pankreasit dhe rikthen funksionin e tyre.
Gjethja e bimës Swertia
Kjo bimë rritet kryesisht në Himalaje dhe ka një shije shumë të hidhur. Në mjekësinë tradicionale përdorej për çrregullime në funksionimin e mëlçisë, por edhe për trajtimin e malaries. Ka të dhëna që zbulojnë përdorimin e saj të gjerë mjekësor në Indi, ku më pas kjo bimë shfaqet tek të dhënat farmakologjike në Britani dhe SHBA. Studimet klinike kanë vërtetuar se kjo bimë ka një efekt të drejtpërdrejtë në diabetin duke ndikuar në aktivizimin e qelizave të pankreasit, gjë që rezulton në sekretimin e insulinës, si dhe në uljen e përthithjes së glukozës nga sistemi tretës. Falë të gjitha këtyre vetive, është një nga përbërësit kryesorë të kapsulave natyrale CuraLin për diabetin.
Gjethja e Gimnemës së argjendtë
Gjendet kryesisht në zonën e Azisë Tropikale, Kinës, Gadishullit Arabik, Afrikës dhe Australisë. Në mjekësinë tradicionale përdoret në trajtimin e astmës, inflamacioneve të ndryshme dhe problemeve të syve. Është vërtetuar klinikisht se përbërësi i saj saponina lidhet me receptorët e shijes së ëmbël në gjuhë, duke penguar aktivitetin e tyre, dhe kështu duke arritur reduktimin e dëshirës për ushqimin e ëmbël, si dhe shumë suplemente ushqimore, roli i të cilëve është zëvendësimi i sheqerit. Përshpejton çlirimin e insulinës nga qelizat e pankreasit, si dhe përthithjen e karbohidrateve, duke mundësuar kështu një ndjenjë të zgjatur të ngopjes, e cila indirekt ndikon në rënien në peshë.
Rrënja e frutit Kutakit
Ndryshe mund ta quajmë "kutki nepaleze", ajo rritet në Himalaje, kryesisht mbi 3600 metra mbi nivelin e detit. Habitati i tij natyror është Nepali, por edhe India verilindore, Kina perëndimore, Butani dhe Mianmari verior. Në mjekësinë tradicionale Ayurvedic, ajo u përdor për të trajtuar një gamë të gjerë sëmundjesh si sëmundjet e mëlçisë dhe zemrës, ethet, sëmundjet e traktit urinar, të frymëmarrjes dhe gastrointestinale, sëmundjet e gjakut, për trajtimin e ekzemës së lëkurës, vitiligos dhe shumë më tepër. Studimet kanë vërtetuar se ka një efekt të dobishëm në diabetin.
Fruti i kumbullës Jambolan
Habitati natyror i kësaj bime është Amerika tropikale dhe Australia, dhe në kohët e lashta është përdorur për trajtimin e dhimbjeve të fytit, bronkitit, astmës, biliare, dizenterisë, ulcerave, si diuretik, për shërimin e plagëve, largimin e papastërtive nga gjaku dhe shumë më tepër. Gjatë 125 viteve të fundit të kërkimit, shumë kohë përpara zbulimit të insulinës, shkencëtarët arritën në përfundimin se farat e kumbullës jambolan ndihmojnë njerëzit me nivele të larta të sheqerit në gjak, gjë e cila më pas u vërtetua përmes studimeve, kjo është një nga arsyet kryesore që kjo bimë është përfshirë në suplementin e diabetit CuraLin. .
Lëvozhga e kanellës
Lëvozhgaa e kanellës është e njohur për përdorimin si erëz e domosdoshme në vendin tonë, rritet kryesisht në territoret e Sri Lankës dhe në pjesët jugore të Indisë. Në mjekësinë popullore lindore përdorej si ilaç për sëmundjet e frymëmarrjes, të tretjes dhe gjinekologjike. Dhe sot, studimet kanë treguar se ka një efekt të dobishëm edhe në diabetin. Kanella është vërtetuar se zvogëlon humbjen e peshës të shkaktuar nga diabeti, ul glukozën në gjak, ul LDL dhe rrit kolesterolin HDL dhe ka efekte të dobishme në neuropatitë dhe nefropatitë.
Previous slide
Next slide

Aplikimi i terapisë dhe dozimi

Çdo diabetik duhet të konsultohet me mjekun e tij, mundësisht një endokrinolog. Kontrolli i rregullt është shumë i rëndësishëm, veçanërisht në javën e parë ose derisa të vendoset një terapi stabël dhe nivele stabël të glukozës (sheqerit) në gjak.

Për të përcaktuar dozën e saktë dhe numrin ditor të kapsulave, përdoruesja ose përdoruesi i ardhshëm i CuraLin duhet të kontrollojë nivelin e sheqerit në gjak në laborator ose në shtëpi.

Është e nevojshme të matet niveli i glukozës (sheqerit) në gjak, i cili merret nga analiza laboratorike e hemoglobinës (HbA1c, e njohur si mesatarja tre mujore).

Rekomandohet të llogaritet indeksi glicemik, i cili vjen si rezultat i matjes së nivelit të glukozës (sheqerit) në gjak me pajisje personale, shtatë herë në një ditë (24 orë). Preferohet ta bëni këtë një herë para fillimit të trajtimit me CuraLin. Matja e indeksit glicemik është veçanërisht e rekomandueshme në fillim të terapisë me CuraLin, në ditën e tretë dhe të shtatë.

Si ka ndikuar CuraLin në jetën e përdoruesve tanë

“Unë po i kërkoj kujtdo që lufton me diabetin e tipit 2 të provojë CuraLin dhe të ndihmojë veten. Kjo më shpëtoi. Që nga përdorimi i tij, unë kam eleminuar plotësisht përdorimin e insulinës dhe glicemia në gjak më në fund është kthyer në nivele normale pas shumë vitesh.”

Slavica Veljković​

5/5

“Kam të paktën dhjetë vjet që luftoj me diabetin. Kam marrë një rekomandim për CuraLin nga endokrinologët tanë të respektuar, kështu që nuk kisha dyshime nëse do ta provoja, veçanërisht pasi është një preparat krejtësisht natyral. Ku në vetëm disa ditë, e ktheva nivelin e glicemisë në normë pa asnjë efekt anësor! Prandaj me kënaqësi i’ua rekomandova shumë miqve, duke përfshirë edhe shumë mjekë.”

Božidar Maljković

5/5

“Në kohën kur më është zbuluar diabeti, kam pasur një mesatare tre mujore 14 % të HbA1c, por tani me CuraLin kam arritur mesataren ideale. Avantazhi i CuraLin është se është natyral dhe shumë efektiv. Sot, niveli im i glicemisë është në vlera krejtësisht normale. Jam i kënaqur!”

Halid Bešlić

5/5

Suksesi i përdoruesve të CuraLin

97%

E njerëzve thonë se me përdorimin e CuraLin ruajnë nivelet optimale të glukozës.

89%

Do t'ia rekomandonin CuraLin një miku diabetik.

96%

Janë të kënaqur me CuraLin.

84%

Ka pasur një ndikim të madh në jetën e dikujt.

Ruan nivele më të shëndetshme të glukozës

CuraLin është krijuar posaçërisht për njerëzit që kërkojnë një mënyrë efektive dhe të përballueshme për të mbajtur nivele të shëndetshme të glukozës në mënyrë që ata të mund të bëjnë një jetë të këndshme.